maandag 31 mei 2010

Inkleuren met Nellie Snellen pencils

De volgende kaarten zijn ingekleurd met de Pencils van Nellie Snellen, eerst lijnen trekken met de potloden en dan werken met doezelaars en terpentine zoals bij andere aquarel potloden.


Basiskaart is cardstock Frech Roast, afdrukje is van Marianne Design Snoesjes ( HM9421 ), bloemen zijn gemaakt met creatables Marianne Design LR0106, binnenste bloemetje is een gewoon bloemenponsje. Ook nog creatables bloemenrand LR0103 gebruikt, en bruin lint doorgeweven. Scrappapier is van Pretty papers bloc Marianne Design Sweet Romance PK 9066. Het stempelafdrukje, de middenste grote bloem en de bloemenrand zijn beinkt met Distress Ink Walnut stain. Als afwerking nog enkele plaksteentjes.



Basiskaart is cardstock Bahama blue, afdrukje is van Marianne Design Snoesjes ( HM9421 ), bloemen zijn gemaakt met Nellie Snellen Floral punches FLP 002 en FLP 003, deze ponsen en embossen, in het midden een klein bloemenponsje. De takjes zijn gemaakt met creatables Marianne Design LR0106. De gebruikte randpons is van Fiskars "Daisy". Scrappapier is van Marianne Design Papers bloc Eline's Brights red, orange, pink PB 7017. Kaart verder afgewerkt met plaksteentje.

Je kan al deze materialen vinden in onze winkel.

Groetjes, Sarah

2 opmerkingen:

  1. hoi sarah, ik vind het een prachtig kaartje!
    en zodra ik een keertje in de buurt van nijlen kom spring ik binnen!
    gr, hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sarah, bedankt voor je berichtje!
    Dacht dat ik al volger was, maar blijkbaar niet.
    Dus dat is nu gebeurd :)
    Je kaartjes zijn weer leuk, en als ik in de buurt ben kom ik ook zeker eens langs!
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen