dinsdag 11 oktober 2011

Voorbije opendeurdagen

Intussen zijn de opendeurdagen weeral voorbij.
We hebben veel bekende gezichten gezien maar ook veel nieuwe mensen, wat toch ook heel leuk is.
Het was een gezellige drukte de voorbije opendeurdagen.

Eerst en vooral wil ik toch wel een dikke dank u wel zeggen aan Hilda en Cécile, die toch allebei hun voorbije weekend doorgebracht hebben in onze winkel en ook onze klanten hebben wegwijs gemaakt bij het kaarten maken.

Cécile heeft vanalles laten zien met de heattool en embossingpoeder, hieronder een foto met enkele voorbeelden.Daarnaast heeft Cécile ook het gebruik van de scor-pal laten zien adv een heel eenvoudig doosje, de foto staat hieronder.
De gebruikte materialen kan u vinden in onze winkel.

Daarna ben ik zelf ook aan de slag gegaan, en heb ik met de technieken die Cécile heeft laten zien, ook een eenvoudig doosje gemaakt, heb wel enkel een foto van langs boven getrokken.Ga zeker ook eens een kijken nemen op de blog van Cécile, er staan heel mooie wenskaarten en andere projecten op!

Groetjes, Sarah

2 opmerkingen:

 1. Hey,
  Voor mij mag het elk weekend opendeur zijn hoor! Heb het heel graag gedaan!!!!
  Grappig dat je mijn probeersels laat zien....dat was nu niet de bedoeling, door het vlugge voordoen zitten er een paar tussen die op niets trekken, er was zelfs één iemand die door had dat mijn muzieknoten op zijn kop stonden (en jij dacht dat niemand dat zou zien!)LOL!
  Ik steel de foto's even van je blog, dan hoef ik ze niet meer zelf te maken, super makkelijk!
  Je doosje ligt te pronken op mijn bureautafel, de inhoud zal niet lang blijven liggen...;)
  Bedankt, tot vlug.... Cécile.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal heel leuuk en mooi uit! Spijtig dat ik dit weekend geen gaatje vrij had anders had ik zeker langsgekomen :)
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen